diumenge, d’abril 06, 2014

EL BURDEL DE PARIS...

 El Grup Tell de la Llagosta ha representat el Burdel de Paris, un musical ambientat en el Moulin Rouge de Paris.




Un musical protagonitzat per actors amateurs, veus en directe, amb alguns dalts i baixos en l’ afinació i en la dicció, però a mi personalment m’ ha agradat, en línies generals és  una aposta difícil el fet de cantar en directe, però les coreografies , i algunes escenes còmiques i dramàtiques han estat ben resoltes. La sala plena amb unes 170 persones. 
Qüestions tècniques com la manca de mes micròfons, el fet de que hagi gent que no entengui que en un teatre no es mengen patates , per el soroll originat. Com alguns pares que no entenen que quan un nen o nena fa soroll, el que ha de fer es sortir de la sala, i no permetre que el seu fill sigui part de la música de la funció.

Cal demanar a la Junta de la Unió que prengui nota del tema i si cal posar un rètol que prohibeixi l’ entrada de bosses de patates o snacks, i avisar a la gent que si els seus fills fan soroll, abandonin la Sala.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...