dimecres, d’octubre 08, 2014

CATALUNYA TERRA D' ATENEUS








Ahir dimarts a l’ Auditori de carrer Major de Montcada Centre es va inaugurar l’ exposició:
“ CATALUNYA Terra d’ Ateneus “ ( passat, present i futur del moviment ateneistic ), exposició organitzada per la Federació d’ Ateneus de Catalunya, l’ ABI i La Unió de Mas Rampinyo.
El discurs de les autoritats i dels presidents de les entitats locals , i del representant de la federació d´ Ateneus, va donar pas a una visita guiada realitzada per el comissari de l’ exposició.
La riquesa cultural, associativa, social, cívica, esportiva ... dels Ateneus ha estat , és i serà fonamental, en el transcurs de la seva història han realitzat una tasca molt important, en moments difícils ells han tirat endavant un seguit d’ activitats i han estat referent en municipis, en viles, en barris... sovint tenint la incomprensió dels estaments municipals i oficials.
Us recomano visitar l’ exposició, però també us recomano que participeu del moviemnt ateneistic a prop de casa teniu  la Unió  i l’ ABI, es un esport que funciona molt bé  com a teràpia, com activitat, etc.
fotografies realitzades a Montcada centre ahir dimarts


         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...