dimarts, de maig 26, 2015

ARSÉNICO POR COMPASIÓN
Divendres - 5 Juny - 21.30H

    La Unió de Mas Rampinyo

Les entrades les podeu comprar a partir d'avui al mateix centre de La Unió de Mas Rampinyo de dilluns a divendres de 16 a 19 hores. 935644050

Abans de marxar de vacances volem fer el millor dels comiats teatreros, és per això que el grup TEA345 torna a La Unió de Mas Rampinyo per a representar l’obraArsénico por compasión. Estrenada la passada Festa Major de Mas Rampinyo, la comèdia negra dels anys 40 va omplir el teatre amb prop de 300 persones.


Unes dolces àvies que mai diríeu que han trencat un plat són les protagonistes d’aquesta divertida performance que us farà emocionar, plorar de riure i no confiar en cap dels protagonistes: policies, capellans, exploradors, doctors, curiosos inquilins i molts personatges més que faran d’aquesta obra una veritable i novaiorquesa comèdia negre.







Aquesta vegada us convoquem el proper divendres 5 de juny a les 21.30h del vespre al teatre de La Unió. A qui? A tots els que us vau quedar sense entrades; als que la voleu tornar a veure; als que us va quedar amb el dubte de si eren 12 o 13 morts; als que no us voleu perdre els canvis que farem...a tots aquests i, en general als que voleu passar una bona estona un divendres a la nit i començar el cap de setmana amb un somriure d’orella a orella...aquesta és la vostra oportunitat!


Aquest escrit m' ha arribat per part de l' Albert Arévalo, director del Grup TEA345. les fotografies son de l' assaig general de l' obra , el passat mes d' abril a la Unió de Mas Rampinyo.


                                                                                    


    





         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...