dilluns, de gener 04, 2016

FIRA REIS 2016 A MAS RAMPINYO













 JOC DE TAULA



 L' ART DEL XOCOLATER...

 LA SALA PLENA


 FANALETS PER ANAR A REBRE EL PATGE







ENCARA ADIF I ALTRES ESTAMENTS NO HAN FET RES PER CANVAIR EL NOM DE LA ESTACIÓ , FINS QUAN MONTCADA - RIPOLLET I NO MAS RAMPINYO









 GRÀCIES PATGE FINS LA PROPERA
 BATUCADA DE CAN SANT JOAN


La xocolata un altre clàssic de Fira Reis. Col·labora l' Associació de Botiguers de Mas Rampinyo


 ENTREVISTES D' ALÇADA
Tot un equip , que hem de felicitar per la seva tasca i per la bona organització de la FIRA REIS
l' equip de les voluntaries

TOCA TANCAR LA PARADETA, GRÀCIES VICTOR
 

Ahir es va celebrar FIRA REIS 2016, és una activitat molt arrelada a Mas Rampinyo, organitzada  per la Unió. Un cop més la sala s’ ha omplert, una feina d’ equip ben feta que ha facilitat que els nens i les nenes hagin gaudit de les activitats preparades.
Cal felicitar a la Junta i a els col·laboradors, a els mestres xocolaters, etc. . Heu aconseguit que un cop més un munt de famílies puguin participar en aquesta FIRA REIS .
 
Una mostra de la feina feta per una entitat com la Unió , que no demana cap carnet , ni cap gratificació econòmica per poder gaudir de una festa com la d' ahir ( soc reiteratiu doncs encara hi ha gent que diu que la Unió ho fa, de veritat entreu i participeu , us adonareu de que a prop de casa hi ha vida cultural , associativa, etc,  )
 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...