dissabte, de gener 20, 2018

PARAULES D' ESTIMA
                                                                                             JAUME CUNILL I CUNILL.

Ara Jaume parlem de tu... per primera vegada ho faig tutejant-te però amb tot el meu respecte i estima.
91 anys donen molt de si , una llarga trajectòria que ha permès que ens creuem i puguem  compartir moments , situacions i instants amb tu. Jaume has estat una persona activa , mestre d’ aprenents, meticulós en el treball , col·laborador amb entitats com  Andròmines i la Fundació Cultural Montcada.
Ara de ben segur estaràs sobrevolant  Castellar de N’Hug, Sant Julià de Cerdanyola i Montcada, tres indrets que han marcat la teva vida . Estaràs  a la guaita com sempre has fet del que fem les teves persones estimades: la Enriqueta , del Jordi i la Nuri , de la Isabel i un servidor, de la teva família , dels teus amics, i de una manera especial dels teus tres peculiars tresors : el Jordi, l’ Anna i el Joan , els teus nets.
Podria utilitzar una llarga llista d’ adjectius i tòpics per  lloar la teva personalitat, però dient ets un bon home ni ha prou, hi ho dic en present i també en futur perquè en alguns ,ens has deixat la teva petjada personal.
Amb tots els ets i uts, amb les teves manies i dèries has estat un mirall per veure’ns i en certa manera un model a seguir.
Ara permetem  una llicència personal, una malifeta literària, una adaptació una mica lliure d’ un poema de Miquel Marti Pol.
Parlem de tu
senzillament parlem de tu, de les teves coses, parlem i també dels teus gustos,
del que estimaves i el que no estimaves,
del que feies i deies i senties;
de tu parlem, però no pas amb pena.
es tan nostre que no caldrà ni que parlem de tu per recordar-te;


a poc a poc seràs un gest, un mot, un gust, una mirada , un somriure que flueix sense dir-lo ni pensar-lo.

Gràcies per existir! Gràcies per deixar-nos compartir amb tu un munt de sensacions.
Estigues a la guaita perquè volem que continuïs amb nosaltres...volem gaudir de tu
Amb nosaltres, amb tu  sempre

t´estimem JAUME

 

A LA MARIA, LA MEVA  MARE   A la Maria ... Escric perquè ho necessito fer-ho ( capítol 1 ) A la matinada del 16 d' abril ....he sort...