diumenge, de març 04, 2018


LA UNIÓ , CANVI DE JUNTA.

Divendres dia 2 de març es va celebrar l’ assemblea de la Unió de Mas Rampinyo, en aquesta ocasió hi havia el punt de la dimissió del president i de la junta directiva. Es preveia una assemblea llarga i feixuga, doncs trobar una candidatura que substituís a la junta sortint , a priori es veia molt difícil.
Finalment l’ assemblea  va ser curta, gens conflictiva i va sorgir una proposta de un grup de socis que encapçalats per en Francisco Javier Aguado, van donar el pas per fer-se càrrec de la Unió entrant com a membres de la nova junta.
Hi va haver  la predisposició de varis  membres de la junta sortint de col·laborar  amb la nova junta, això facilitaria el bon funcionament.
En altres ocasions la dimissió de la junta havia aportat dificultats per trobar-ne una de nova en aquesta ocasió no ha estat així. Felicitar a els membres de la junta sortint i donar la benvinguda a l’ entrant.
La Unió 2018 rés a te a veure a la del 1921, ni a la del 1960, ni a la del 1992, els temps evoluciones, les modes , les tendències, les necessitats culturals i d’ esbarjo son molt diferents a temps passats.
Ara hi ha el repte de  introduir canvis, de trobar nous elements que dinamitzin l’ entitat. Nova junta , amb incorporació de gent que  pot aportar nous punts de vista, també es una mostra més de que el tòpic d’ entitat privada i tancada s’ acaba trencant amb l’ entrada  d’ aquestes persones que dedicaran temps i esforços en tirar endavant aqueta gran nau que es la Unió.Una entitat sense ànim de lucre , però que a la hora de gestionar-la es como una empresa, hi ha responsabilitats davant l’ administració  , però sobretot hi ha la responsabilitat davant els socis que formem aquesta entitat. Entre tots hem de fer possible que la Unió tiri endavant, es mantingui i a poder ser que millori i ampliï horitzons.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...