dimecres, de febrer 04, 2009


Si a un Tanatori amb una millor accessibilitat, i una gran zona d’estacionament, ja fa anys que l’ hauríem de tenir, a poder ser al municipi. Al menys que podem donar el darrer adéu amb millors condicions.
Estic d´ acord amb les paraules del portaveu de CiU a Montcada i Reixac, com ha estat publicat a la Veu, ara son unes paraules que estan a la hemeroteca que es pot consultar, ara falta que els nostres governants posin ma a la obra.

Si al suport a els treballadors de l’ empresa Aismalibar, hi ha 86 llocs de treball, actualment estan en un ERO, però n’oblidem a moltes altres empreses i autònoms que estan en situació molt difícil, cal recolzar a tots, no ens deixem a ningú en el tinter.
El teixit industrial de Montcada i Reixac, és un reflex de la resta de Catalunya, predomina la petita i mitjana empresa, cal tenir-ho en compta, els temps són difícils.

Si a la proposta de la FAVMIR de adequar el trajecte del 155, anular el 156,etc., tot el que sigui millorar la mobilitat del transport públic, és en benefici dels veïns, per el que he llegit em sembla positiu. Caldrà que l’ Ajuntament que compta amb tècnics també aporti millores, i que aquestes siguin presentades els veïns, no en totes les zones hi ha una associació de veïns en funcionament , ni estan suficientment representats el veïns.

No al retard de les obres de la c-17, les pluges poden ser un raó, però hi ha la sensació d’ una lentitud excessiva. Cal tenir en compta que aquest retard el patirem després quan s’arregli o adeqüi la part de dalt i els laterals. Estic convençut que les autoritats municipals estan damunt del tema, però els que passem dia a dia per la zona contemplem que les coses no van tal com ens varen explicar.

No a la proposta d’ una Festa Major més austera feta per el responsable de CiU ( i responsable dels comptes de l’ Ajuntament de Montcada i Reixac). Retallar els costos de la Festa perquè són en temps de crisi ? o és la excusa perfecte, perquè realment el cost dels darrers anys estava sobrepassat ?, ja fa temps que hi havia veus en contra de la despesa excessiva.
Com a responsable polític d’ un partit que està en el govern municipal, i coneixedor de altres despeses elevades, i no suficientment explicades. No seria millor retallar-les o eliminar-les ?
No estic d’ acord amb l’ excessiva pujada dels impostos municipals, si estem de crisi, aquesta es per a tots, no cal esprémer més a els veïns, aquest any tocava una pujada inferior, les circumstancies son altres.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...