diumenge, de febrer 28, 2010

OPINO, PERQUÈ TOCA FER-HO.

És normal ? que un any després d’ inaugurar-se, es tinguin que realitzar obres de millora, per solucionar els problemes de manteniment que ha tingut la làmina perimetral del llac, de la llacuna de mas Duran. Realment no hi ha garantia de l’ obra realitzada farà un dos anys?, no hi havia un estudi i un projecte previ a les obres, no es preveia els problemes que podrien sorgir, es normal ara gastar més diners ?, ja estava previst que tindria aquest problema i es va decidir fer-ho més tard ?.


Carretera de Ripollet amb el carrer Industria, avui diumenge 28 de febrer, a Mas Rampinyo
Ara és hora d’ asfaltar¡, al menys la darrera Veu en parla, i com diu un dels que manen a l’ Ajuntament, ara és hora de les coses petites. Un municipi que en els darrers anys ha realitzat grans obres, uns equipaments que al menys els tenim per poder gaudir i utilitzar ( el cost o sobrecost, es un altre tema, que ara no toca analitzar). Hi ha molts detalls petits és cert, que en certa manera a la gent ens preocupa, esperem que encara que sigui tard , facin tots els possibles per ser més àgils, per solventar els petits problemes, els quotidians, els crònics, els que en certa manera s’ han aparcat, a lo llarg del temps.

Per quan la rotonda? com és que no es fa la rotonda en el encreuament dels carrer Beat Oriol, amb Narcís Monturiol i la carretera Ripollet. Perquè no s’arregla el carrer de les Mercès , les seves voreres estan en un estat lamentable, perquè no es modifica el terra del pas subterrani de la via de tren al veïnat, el terra es de material porós que està brut des de la seva inauguració. Perquè no s’ han arreglat els temes pendents de la plaça Salvador Espriu, que en el dia plujós de la seva inauguració, per activa i passiva la màxima autoritat local va dir que prenia nota dels petits problemes i s’ arreglarien cosa que ara per ara no s’ ha fet. La llista de les petites coses és més llarga, segur que cadascú afegiria alguna altre qüestió.

Tota millora és benvinguda¡ sempre que es faci d’ una manera coherent, i cal felicitar a els responsables tècnics, treballadors i polítics. Cal felicitar per el fet deque es realitzi un recorregut per a bicicletes, accessible i segur, que uneixi el territori tant dividit i trossejat. També que el Casino de Terra Nostra, el Casal de la Gent Gran rebin ajuda per adequar les seves instal•lacions, i uns quants projectes més, només faltaria que no estiguéssim contents, tota millora reverteix en la col•lectivitat, i això és bo. El dia a dia, les coses petites fan que sumem i no pas restem.Benvinguts els plans que ajudin a millorar, i que aportin feina.
Un jove Jordi Climent a la dreta de la imatge, va ser pregoner de la Festa Major de Mas Rampinyo al 1994.

No seria coherent ¡ amb la meva manera de ser i de pensar, si no dediqués unes paraules referent a en Jordi Climent. No és amic meu, però si és conegut, una persona que quan m’ he creuat amb ella, he tingut la sensació de creuar-me amb una persona coherent, tolerant,amb la que es pot parlar, i com no també prendre un cafè.
Les causes, els motius i les raons, que l’ han portat a dimitir, segur que son diverses, no em pertoca a mi entrar a valorar-les, no sóc expert amb trames polítiques, ni en relacions humanes entre polítics. Jo vull quedar-me amb la persona, amb el Jordi, que és de Mas Rampinyo, malgrat que per coses de la vida ha anat a viure al poble veí .
Jordi fa molt temps que ens coneixem, que ens veiem, que coincidim, que ens creuem, i per part meva, formes part del meu bagatge que a través del temps, vaig omplint. 


Els Tres Tombs per l' Avinguda Catalunya,  a Mas Rampinyo.

Rés de coherent , es el titular de una informació apareguda en la Veu de paper ” LA TRADICIONAL DESFILADA VISITARA MAS RAMPINYO “, és refereix a els TRES TOMBS 2010, no és coherent aquest titular quan fa uns quants anys que la desfilada comença a Mas Rampinyo, un altre titular hauria estat millor :
“LA TRADICIONAL DESFILADA AMPLIA EL SEU RECORREGUT PER MAS RAMPINYO”. No vull ser reiteratiu, però a l’ esquerra del riu Ripoll s’ aixeca el veïnat de Mas Rampinyo.
Que l’ organització hagi decidit tornar a passar per l’ Avinguda Catalunya, em sembla bé, ara no ens excusem amb raons que rés tenen a veure amb la realitat, de perill per passar per l’ antiga nacional, el trànsit estava regulat per semàfors, on era el perill?.
Cal passar full a tics anteriors, que la festa i tradició promoguda per un grup de gent que treballa any rera any, tiri cap endevant,que tingui la resposta adequada, que compti amb una alta participació de la gent.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...