diumenge, de març 21, 2010

APUNTS GRÀFICS I ESCRITS
L’ espontaneïtat d’ algun artista o persona utilitària de la font, ha fet que ara la font compti amb un particular rètol, una acció informativa o una acció no cívica.
Una incontinència o una acció gens cívica, és la que algunes persones realitzen, també alguna de algun gos, al pas subterrani de la via de tren a Mas Rampinyo, pixats que de tant en tant ens trobem quan passem per aquest pas. Per molt que netegi la brigada municipal, si ha gent “ porca “, no mantindrem net i sense males olors una zona on passem molts veïns i veïnes tot el dia.


A prop del vell pont de l’ antiga carretera nacional 152, hi trobem uns forats que en les fotografies no s’ aprecien, la herba els dissimula o tapa, però que son un punt perillós , fa poc temps hi havia els postes de les tanques publicitaries, que ara s’ han traslladat a altres indrets, els forats no han estat tapats, en compta que hi ha un cert perill de fer-se mal, sobre tot els nens o gent que passeja els gossos i va darrera d’ ells.

Al carrer del Sol, fa dies que es varen fer obres en el clavegueram, el pas fins el carrer Ferrer i Guardia està tallat, tot i que s’ han inaugurat les obres de la c-17, les causes i el motius els desconec, així com el temps que encara estarà tancat el pas a la circulació de vehicles.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...