divendres, de maig 21, 2010


NO ES UNA PORTERIA DE FUTBOL

Una tanca per vehicles pesats , ha estat posada en el camí d’accés que ens porta a can Rocamora i a la zona agrícola que hi ha al sector sobre la via fins arribar a la Llagosta, una de les zones on encara es els camps encara es conreen.
Tota aquesta zona ja va estar castigada amb abocaments incontrolats, actualment és continuen veient alguns casos d’ abocaments, tot la prohibició per part de l’administració pública, i tot les multes que estan exposats si ho fan, encara hi ha activitat de abocar-hi deixalles, runes, etc. en aquella zona.
Per aquest motiu tota mesura que sigui per eliminar tots els abocaments son benvingudes, tot el inconvenient que suposa per la gent que treballa al camp ( encara hi ha gent d’aquesta), doncs aquesta tanca d’ alçada limitada no permet el pas dels tractors, que encara realitzen feina en aquell indret, hauran de baixar i aixecar la tanca que és per els serveis ( ho podran fer?), és lamentable que l’acció d’ uns quants , perjudiquin a la resta dels mortals.
La lluita contra els abocadors incontrolats no està guanyada, doncs els vehicles més baixos podran continuar llençant tranquil•lament, és lamentable que hagi gent sense cap mena d´ escrúpols, els que tan els hi fa la terra, el territori, el contaminar i embrutar.

fotografia realitzada a Mas Rampinyo, avui divendres dia 21

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...