dilluns, de març 21, 2011

REFERENT A CULTURA....

Tinc curiositat per conèixer a detall els programes de les diverses formacions polítiques que es presentaran a les properes eleccions municipals, en especial el referent a la Cultura.

La diversitat cultural a Montcada i Reixac és evident, hi ha una activitat i acció cultural ben patent, realitzada per entitats, associacions, fundacions, col•lectius, artistes, i per la Regidoria de Cultura. Però realment hi ha algun pla d’ acció a curt, mig i llarg termini?, continuarem fent política de pedaços? Farem una política gens consensuada amb els agents i protagonistes del mapa cultural local?. Continuarem programant sense coordinar el calendari?. Mantindrem la política de no descentralitzar les programacions de teatre, musica, recitals, espectacles ?.

Per quins motius no es descentralitzen els actes culturals a Montcada i Reixac, perquè la Regidoria de cultura s’ entesta en programar en dos equipaments municipals, i no fa una programació itinerant, que arribi a tots els barris o veïnats, que disposen d’ equipaments . Aquesta ha estat una tònica dels darrers governs municipals, per aquest motiu m’ agradaria saber el que pensen fer al respecte els responsables de cultura de tots els partits, creuen necessària la creació de un consell de la Cultura.

En anteriors comentaris he escrit i penjat propostes i idees sobre cultura, no vull ni pretenc sentar càtedra, però si exposar el que penso, m’ agradaria encetar un debat sobre la Cultura a Montcada i Reixac, com de positiu seria que tots els agents implicats diguessin la seva. Sempre sumant mai restant.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...