dissabte, de juliol 23, 2011

QUESTIÓ DE TORRES...

Els primers habitants de Mas Rampinyo provenien de Reixac, fa més de 1000 anys es va construir la ermita de Reixac, el seu campanar predomina i és visible des de diversos indrets. Fa uns anys la iniciativa privada va construir dues torres d’ habitatges, que arrel de la crisi immobiliària , fa que hagi estat una promoció poc interessant, per a possibles nous inquilins.
No em pertoca entrar amb la idoneïtat del projecte, però realment aquestes torres marquen un abans i un després en la fisonomia del paisatge del veïnat. Si tinguéssim   una  sèrie de fotografies, realitzada en els darrers 100 anys, des de el campanar de Reixac, necessitaríem un munt de mocadors , per eixugar les llàgrimes.

Reixac es un llegat mil·lenari, les dues torres es un llegat molt més recent, Reixac és el testimoni de un passat, les dues torres és un testimoni de un present recent, és una mostra del que no s’ hauria d’ haver fet.

fotografia realitzada des de Mas Rampinyo, ahir divendres.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...