dimarts, d’agost 23, 2011

UN PARC EN ESTAT LAMENTABLE


La riera seca separa aquest parc de la Llagosta, és un parc més proper a la gent  d’ aquesta població que no pas de la gent de Montcada i Reixac. Aquest parc portava un temps tancat, unes tanques metàl·liques no permetien poder-lo utilitzar. En aquest dies d’ agost he pogut comprovar que està en un estat lamentable de conservació, no se a qui correspon el seu manteniment, però el que si és evident que no es buiden les papereres i no és tallen les herbotes, donant una sensació de deixadesa total. Qui és el responsable d’ aquesta deixadesa, a qui correspon fer netejar el parc, hi ha algun problema per justificar la deixadesa, era necessari fer aquest parc, calia fer gastar diners si després no es manté en condicions.
Aquestes fotografies han estat realitzades avui dimarts dia 23, al matí, al parc  que hi ha a prop de les industries Valentine, tot just al límit amb la Llagosta, a Mas Rampinyo.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...