dissabte, de desembre 31, 2011

DESCENTRALITZAR, NO HA DE FER POR

Joan Capella esta present en tres sales d’ exposicions, i això és una molt bona noticia, com també serà una bona noticia el dia que es obri una seu permanent per poder exposar la seva obra i donar a conèixer la seva tasca com artista i persona.
De moment he pogut visitar una de els tres exposicions, com estan temps obertes espero poder visitar  les dues restants. Cal felicitar  a la Fundació Joan Capella i a la Regidoria de Cultura i Patrimoni , per aquestes exposicions, però a la vegada fer-los una pregunta, no podrien haver estat 4 les exposicions, o 5, no podien haver comptat amb la Unió per exposar una part de la seva obra.
Hi ha por en descentralitzar, al menys aquesta es la meva perspectiva, el meu punt de vista, no seria la Unió un lloc ideal, per mostrar part de la obra d’ un pintor , que va viure a Mas rampinyo, que la seva millor etapa creativa va ser a Mas Rampinyo ( perdó per aquesta opinió , no soc cap crític ni entens en art), no seria la Unió un lloc ideal per exposar la obra d’ una persona que va ser President de la entitat, membre de junta, component de diversos grups.
No seria la Unió un lloc ideal per fer una exposició, essent una de els entitats que compta amb un mural pintat per e propi pintor?... jo no tindria por de descentralitzar, jo no la tindria pas.

fotografia escanejada de negatiu color, realitzada a Mas Rampinyo, autor Fidel Casajuana

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...