diumenge, de juliol 22, 2012

UN PARC ABANDONAT


Si cliqueu sobre la imatge , podreu comprovar com aquesta lectora de la Vanguardia ja fa uns vuit mesos va publicar un altre foto denuncia, jo en altre comentari ja vaig penjar fotografies de l’ estat lamentable de conservació, la deixadesa,, la brutícia, etc. que envolat aquest parc situat entre la nova fabrica de la Valentine i la riera seca  de la Llagosta.
Aquest parc està en el terme de Mas Rampinyo, si bé per proximitat sembla un parc destinat a  els veïns de la Llagosta, no disposo de la informació de qui és el responsable final de la conservació de la zona d’ esbarjo, però es penós  comprovar l’ estat en que és troba. Segur que la excusa de la crisi ens anirà bé per justificar un fet injustificable, segur que estarem en una guerra de competències o millor de incompetències, el fet és que un espai destinat al ús públic està abandonat a la ma de no se sap qui.Fa vuit mesos una lectora d va denunciar a un mitjà públic, un servidor ho ha fet a través d’ aquest bloc, avui m’ he adreçat a la zona i he realitzat unes fotografies que mostren lo incompetents que son alguns.







fotografies realitzades avui diumenge a Mas Rampinyo ,

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...