dimecres, de novembre 21, 2012


CARTA ...
 
Arrel del comentari publicat en aquest bloc, el dilluns dia 29 d’ octubre, he rebut un correu de la Plataforma d’ Afectats per la R-3, a continuació publico el text tal com m’ ha arribat:

 

Hola Fidel,

 
Hem llegit l'entrada del teu bloc. Volem puntualitzar el tema, perquè veiem que hi ha hagut molta confusió darrerament amb el tema desviament. S'han plantejat 2 opcions de desviament:

1. La que la plataforma ha defensat des del principi, que va en superfície al nord de can Pomada i que no comporta cap trasllat ni pèrdua d'estació de Mas rampinyó. No us afecta per res al servei de trens a Montcada, en serio. De fet, ens vam reunir amb la plataforma que teniu a Montcada mesos enrere i els hi vam ensenyar en mapa la nostra proposta.

2. El desviament que van proposar els ajuntaments de La Llagosta, Sta. i Ripollet mesos enrere. Aquesta anava soterrada i si proposava trasllat d'estació i tot un seguit de coses que a nosaltres no ens agradava. Aquesta opció la vam criticar des del principi, i ara hem aconseguit que els ajuntaments de La Llagosta i Sta la descartin.

L'opció que s'està defensant ara des dels ajuntament és l'opció 1 que proposem nosaltres. Creieu-nos, que és així. I perquè vegis que és com t'ho explico, et pego diversos links al nostre bloc, on veuràs que és tal qual com t'ho expliquem, amb mapes i tot.



La distància de la via a cases i pisos al seu pas per Sta. i La Llagosta són un escàndol, si ens posen una segona via serà terrible.

Bé, esperem que serveixi per eliminar dubtes i pors. Qualsevol cosa que puguem fer per clarificar la qüestió, pots comptar-hi.

Salutacions,

Plataforma d'Afectats per la R3
 
 

 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...