dimecres, d’abril 10, 2013

EMBRUTAR, PERQUÈ ?

Avui a la veu.cat s’ ha publicat:
 
NOTICIES

A CAN ROCAMORA
La Brigada Municipal ha netejat un dels abocaments il·legals situat al camí de Can Rocamora (Mas Rampinyo), després que el consistori hagués detectat un abocament de runes i deixalles i veïns haguessin detectat i nofiticat aquest fet. Els operaris han recollit més de 15.000 quilos de residus, en gran part runa i restes d’esporga. “Treballem cada dia per netejar el municipi però les grans dimensions i dispersió de la ciutat ens dificulta localitzar els infractors en el moment de fer aquestes accions incíviques, per això necessitem la col·laboració ciutadana, per tal d’evitar nous capítols com aquest”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Judith Mojeda (PSC).
Serveis Municipals té detectat més abocaments, que pròximament seran retirats, segons ha informat l’Ajuntament. Aquests vessaments són il·legals i sancionables segons les ordenances municipals i, fins i tot, es poden arribar a considerar delicte ambiental.
 
Les fotografies que publico estan fetes en aquest mes d’ abril, és cert que l’ Ajuntament ha netejat un dels abocadors , però malauradament n’ hi ha més, com ja he publicat en aquest bloc i com altre gent ha denunciat, la zona de can Rocamora, el seu antic passeig , etc. podrem trobar deixalles, en aquest cas destaquen els neumàtics, depositats en diversos llocs.
No hi ha dret que l’acció d’ uns quants faci el mal que fa, en un dels abocadors netejat hi havia restes d’ olis i envasos d’ aquest líquid.
 

 


         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...