divendres, de novembre 01, 2013

CAN POMADA ,SEGUIM IGUAL O PITJOR ?




En la darrera Veu, en la secció la bústia del lector hi ha una carta signada per la Carmen Barrientos , sota  el títol  · Seguimos igual ”, en ella parla de la situació de Can Pomada, us recomano que la llegiu : http://laveu.cat/IMAGES_2/la-veu-431-baixa.pdf.

En aquest passat mes d’ octubre vaig realitzar les fotografies que penjo en aquest comentari, per ami no es de rebut que al 2013 continuem tenint l’ accés a can Pomada sense asfaltar o en pavimentar, els vianants ens veiem envoltats per un núvol de pols quan passant vehicles.


La problemàtica urbanística de la zona no la conec, ni  els aspectes legals, però s’ hauran de prendre mesures i no allargar més el tema , no es pot continuar amb l’ estat dels carrers , sobre tot quan ens venen la moto de que som una CIUTAT... tal com ho veig jo, ens falta molt per aconseguir-ho, mentrestant possin fil a l' agulla i arreglin la situació d' aquesta zona de Can Pomada a Mas Rampinyo.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...