diumenge, d’abril 27, 2014

FESTA MAJOR 2014
PRIMER DIA



 Jordi Escrigas, president de la Unió
 Joan Escrigas pregoner de la Festa




 Exposicions





QUINTO DE FESTA MAJOR

De nou la Festa Major es aquí, com ja ens marca la tradició comença amb la lectura del Pregó, enguany en Joan Escrigas, empresari juvilat, veí de Mas Rampinyo i persona estretament vinculada amb la Unió de Mas Rampinyo.
Amb la presencia de les autoritats i representants d’alguns dels partits en l’ oposición ( altres es veu que no va per a ells els estar presents, i no s’ els veu el pel)
Enguany la projecció de l’ audiovisual  “ RECORDS DE LA FESTA MAJOR DE MAS RAMPINYO” ha estat una novetat, més de 200 imatges que han fet un recorregut per la tradició.

Entreu a : http://www.youtube.com/watch?v=C-aa4kvRGwo

La inauguració de els exposicions i la celebració del Quinto han estat altres activitats desenvolupades en aquest primer dia, no deixeu de visitar les exposicions comprovareu la feian feta… 25 ANYS DEL GRUP DE GIMNÀSTICA RITMICA, EXPOSICIÓ DE PINTURES REALITZADES PER DONES DE LA LLAR D’ AVIS , I L’ EXPOSICIÓ DE MANUALITATS  REALITZADA PER EL GRUP DE LA DONA DE LA UNIÓ.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...