dimecres, de juliol 02, 2014

JIWAPOP,







Fa temps va aparèixer a la premsa que al parc de la Llacuna s’ organitzava JIWAPOP, des de l’ administració local es va donar suport ,malauradament aquest festival ha fet aigües i a darrera hora l’ organització va suspendre la part musical, la part dels concerts. A la xarxa han aparegut opinions de de tota mena, de tota indole, alguns grups que tenien que actuar han dit també la seva.
Jo no tenia previst assistir a cap concert, ni a cap conferència, em semblava una bona opció que s’organitzés un festival , sempre i quan l’ espai fos respectat, Es el moment de que Montcada i Reixac surti en els medis per coses positives, en aquesta ocasió la cosa no ha sortit bé, no se si la inexperiència, la mala sort o la no eficàcia dels organitzadors.
Em sap greu que el projecte no hagi funcionat de veritat .....caldrà tenir més cura per el proper projecte, cal evitar un nou fracàs.
Per cert una petició a l’ administració, feu retirar la publicitat que hi ha en el OPIS repartits per tot el municipi.

Fotografies realitzades el dissabte 28 de juny , al parc de Mas Duran a Mas Rampinyo

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...