diumenge, d’agost 24, 2014

EL MAS RAMPINYO QUE NO M' AGRADA
                                                     cliqueu-la per fer-la més gran
El Mas Rampinyo d’ un creixement desmesurat, no m’ agrada, el que s’ ha permès enderrocar vestigis del passat , del que no s’ ha respectat la seva peculiaritat del paisatge rural tampoc.
El Mas Rampinyo mal comunicat entre les diverses zones , el Mas Rampinyo de parets brutes, de voreres mal conservades , de camps embrutats amb  abocadors incontrolats, son Mas Rampinyos que no m’ agraden. La mala senyalització, la manca de serveis en el gran parc Mas Duran, i la manca de sensibilitat vers altres mancances del veïnat son altres coses que no m’ agraden de Mas Rampinyo, podria seguir, continuar ampliant la llista, però de moment queda aquesta, que no es cap novetat però que cal refrescar.
Aviat apareixeran els polítics doncs vindran les eleccions municipals, segur que amb moltes novetats, algunes de interessants, d’ altres gens originals…estiguem preparats a escoltar o llegir com els coloms volen sense ales o ves a saber tu el que.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...