divendres, de desembre 04, 2015

PERDONEU-ME, PERÒ HO HE QUE DIR...



No s’ equivoquin la primera ruta de la Cavalcada ja passava per Mas Rampinyo , ara en tot cas  es retorna a el recorregut que no s’ hauria d’ haver  canviat. A veure si ho enteneu Mas Rampinyo comença a l’ esquerra del  riu Ripoll, ha estat sempre així , no cal que capgireu la geografia ni la història.
No se qui va ser el tècnic o polític que va prendre la decisió, no se si ha hagut informe per prendre-la, però si se que certs comentaris o explicacions realitzades per polítics, em fan pensar que hi hagut algú o alguna els  hi ha marcat algun gol.
Cal saber si ha estat així. Cal dir que en els darrers dos anys la cavalcada acabava a la Unió ,perquè així ho va demanar la corresponent  regidoria. Cal recordar que la entrada a la Unió era i és lliure, cal recordar que la Unió porta molts anys omplint un buit que no ha cobert l’ administració publica, essent punt de referencia cultural, associativa, esportiva i social.

Cal remarcar que la Unió es una  entitat oberta, i que ja esta bé d’ encasillar-la com a privada, més de 400 socis  formem part de un projecte cultural, social, esportiu, que ha estat capdavanter durant molts anys. Ja cansa i fa pudor que hagi gent que encara tingui tics que caldria corregir.
Sumar es lo millor, retallar o dividir és erroni, en certa manera  estem contents que la Cavalcada  torni a els seus orígens en quan a recorregut.

 


         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...