diumenge, de maig 07, 2017


FESTA MAJOR  ...

 
Un recull de fotografies per tancar les publicacions sobre la Festa Major de Mas Rampinyo 2017. Si bé s’ ha tingut que canviar algun acte de lloc per el temps i malgrat algunes gotes el temps ha respectat la Festa.







 
Cal felicitar a tots els que han fet possible la realització de la Festa, des de la Junta, la Comissió de festes, entitats que han col·laborat en actes , tots uns  clàssics com el 3x3 , la botifarrada solidària , la caminada... Gràcies al grup TEA345 per la representació de Yerma, al Grup de la Dona per l’exposició de treballs , per la mostra de cuina, a tots els voluntaris que han estat col·laborant dia rere dia , gràcies a tots els artistes que han participat per la seva bona predisposició i per el seu saber fer.
A tots els botiguers i industrials que s’ ha anunciat en el programa, a totes les administracions i col·lectius que han col·laborat, gràcies a en Pedro Caballero autor de la foto de la Festa, a Joan Sisó pregoner  de la Festa.



































 
La valoració de la Festa  la podem considerar positiva, sempre hi ha aspectes per millorar, hi ha actes on la participació ha estat considerable, en altres cal re formular l’ activitat .


 
La Festa necessita més pinya, més membres en la comissió de festes, més entitats que se impliquin, que treballin en pro de la festa....

 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...