dissabte, de setembre 23, 2017


SANTI ROMERO EXPOSICIÓ MOLT INTERESSANT






Part del fons fotogràfic del fotògraf en Santi Romero ha estat cedit a Montcada Comunicació, més de 5000 fotografies han estat digitalitzades. El passat dijous es va inaugurar una mostres d' algunes d' aquestes fotografies, a la presentació hi havia en Santi Romero acompanyat de la seva família.
Els parlaments de la Pili Abian , de la Cristina Albert ( dona del Santi) i de l' alcaldessa Laura Campos van servir per reconèixer la tasca del fotògraf, i agrair la cessió d' aquest interessant fons fotogràfic. Una presentació emotiva, amb llargs aplaudiments .
Les més de 5000 fotografies son del període dels anys 70 al 90 , fets socials, transformacions del paisatge urbà , paisatge... a Montcada i Reixac. En Santi ha estat treballant com a fotògraf de premsa a diversos diaris , ara per motius de salut ja no ho pot fer, ha estat un fotògraf compromès.
Le cessió dels fons fotogràfic es una molt bona noticia, ara cal divulgar-la , promocionar-la. Aquesta exposició es un primer pas, estaria bé que s' edités un llibre, realment les fotografies del Santi ens traslladen a indrets que coneixem , a moments que alguns de nosaltres hem viscut, i ho veiem a través de la sensibilitat i saber fer de l' artista.


         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...