dimarts, d’abril 10, 2018

MAS RAMPINYO , EL COMERÇ DESAPAREIX.


Ja fa uns anys va tancar la Rosa la perruquera, poc a poc les botigues van tancant ,  una llarga llista de comerços que tanquen per jubilació, per raons econòmiques o per raons  personals.
Algunes d' elles conserven el rètols, darrera la reixa o porta metàl·lica hi ha un espai on van passar moltes coes, cada botiga es un mon , cada local tancat i buit explicarien un mil i una anècdotes, historietes. El teixit del comerç petit i de proximitat a Mas Rampinyo s' ha anat diluint des de fa ja uns anys.
Ja fa uns anys el pregoner de la Festa Major en Lluís Torrents ens va fer un llarga llista de comerços que teníem al veïnat, tot  i que faltaven alguns noms , sobre tot de la zona de Mas Rampinyo ( gurugù).
Els motius dels tancaments, i de les poques novetats, son diversos, els centres comercials han guanyat terreny, però també s' hauria de  valorar altres factors que han estat elements negatius .
Quan llegeixo la senyal indicativa de l' eix comercial de Mas Rampinyo , considero que s' hauria de retirar, no se si actualment aquesta senyal té algun sentit , de ben segur hi ha altes eines o mesures per dinamitzar el comerç.

fotografia realitzada en aquest mes d' abril

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...