dissabte, de maig 05, 2018

COMENÇA LA FESTA MAJOR
DE MAS RAMPINYO 2018
 









































La festa Major 2018 ha començat, ahir  a les 20 hores el nou president de l’entitat en Francisco Aguado va fer de mestre de cerimònia , va realitzar un discurs de agraïment per l’ anterior junta i per els membres de la comissió de la Festa Major. Com ja és tradicional el primer  acte va ser el Pregó, en aquesta ocasió quatre dones van ser les encarregades de llegir el pregó .
L’ Angelina , la Teresa , la Conxita i la Montse, membres del Grup d’ activitats de la Dona de la Unió van fer un repàs de les seves vivències vers la Festa i la Unió, un pregó que en certs moments va comptar amb uns curts fons musicals.

Cal destacar la presencia de l’ Alcaldessa Laura Campos i de diversos regidors i regidores d’algunes de les formacions polítiques en el govern i de l’ oposició, també destacar l’ absència d’ altres.

Després del pregó es van inaugurar les tres exposicions: Pintura “ MOMENTS I COLORS “ a càrrec de la Montserrat Mir i García , la de PECESDE CARTRÓ  ó més aviat art en cartró de la Mercè Escursell i Trias , i la “MANUALITATS “ a càrrec del Grup  d’ activitats de la Dona.
Us recomano que visiteu les exposicions, las tres mereixen que dediquem una visita, realment és gratificant comprovar com convilatanes tenen una predisposició artística , i ens mostren els seus treballs ... no us les perdeu , paga la pena de fer-hi un cop de ull realment us sorprendrà.
La jornada es va tancar al el sopar concert,  el concert a càrrec  de Café Trio , un concert que va arrencar forts aplaudiments.

 



 

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...