diumenge, de juliol 22, 2018

SENYALITZACIÓ DESFASADA....

Fa uns anys comerç a Mas Rampinyo oferia una bona oferta, actualment resten poques botigues obertes. Ara  ha arribat l’ hora a Cal Lluis la merceria i sabateria de Mas Rampinyo, ha anunciat el seu tancament, ara està en fase de liquidació. Recomano que llegiu l’ entrevista de la Veu i la realitzada per Les Altres Veus de Montcada.
Ens trobem que l’ eix comercial poc a poc s’ ha anat diluint, els hàbits dels consumidors, l’ aparició dels gran centres comercials , la no reacció dels comerciants en el seu moment, la molt dolenta comunicació entre les zones del veïnat , dividit per via de tren i carretera. La llei de l’ oferta i la demanda, ha fet que  el carrer major o l’ Avinguda Catalunya cada cop hagin més locals tancats que sumat a els habitatges tancats  doni una imatge gens agradable.
Fa uns anys es van instal·lar uns cartells de senyalització publicitària , actualment encara hi ha  alguns , rés a veure amb la realitat, estan desfasats, caldria retirar-los.
Fotografia realitzada al carrer Angel Guimerà  ahir dissabte .

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...