dimarts, d’octubre 16, 2018

QUAN ALGUNA COSA NO ES FA PROU BÉ

 ahir a la nit al carrer beat oriol
ahir a la nit al carrer carrerada

Ens varen dir que serien talls parcials , però a l' hora de la veritat es un tall de 60 dies més o menys. Estic segur que per la seguretat de les persones s' ha adoptat aquesta mesura. Però m' agradaria molt que els s¡responsables fessin el recorregut alternatiu ,  nit o de matinada, comprovaran com hi ha zones que la il·luminació no es la adequada.
Si hi ha variacions a la informació donada en reunions o en full informatius, s' hauria d' explicar les raons dels canvis,.
El pas soterrat es un punt central de comunicació entre les dues bandes de la via del tren, és cert que hi ha una petició de part de la població per tal de millorar el pas amb la instal·lació de ascensors. Però també hi ha el dubte de si pesarà com les escales mecàniques que en moltes ocasions no funcionen, caldrà veure el manteniment de la nova instal·lació, que no pasi com els que hi ha al pont sobre la c-17 : bruts, trencats,etc.
A la xarxa, al carrer hi ha opinions dispars, algunes d' exaltades, però el cert es que es farà llarg el temps del tancament total de pas soterrat.

SOM UN VEÏNAT ADORMIT, ENSOPIT I PASSIU, TIPIC SOM DE MAS RAMPINYO


         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...