dimecres, de setembre 24, 2008

BREUS COMENTARIS O DUBTES


El pas per passar la via del tren a l’ estació de Mas Rampinyo, s’ ha modificat s’ ha millorat bastant, amb la col·locació del material de goma corresponent,. Segons he llegit o vist a Montcada.cat, es una demanda que va fer el Sr. Alcalde, cal felicitar la iniciativa i que s’ hagi fet la millora.
Posats a demanar, per quan el canvi de nom de la estació de tren, perquè s’ ha de dir Moncada-Ripollet, quan podria anomenar-se Mas Rampinyo.

...........................................................................................................................................
Hi ha retard en les obres de la C-17, seria convenient que s’ informes a la gent afectada, el perquè del retard, i quan preveuen la finalitzin les obres. Informar es un deure que tenen els promotors i responsables de les mateixes vers els veïns que suportem les obres.
............................................................................................................................................

Hi ha crisi econòmica, ara toca estrènyer el cinturó, però també caldrà saber el que fa l’ administració al respecte. Com demanem la publicació de les balances fiscals de Catalunya amb l’ estat o del estat amb Catalunya, també seria convenient que es publiquessin les balances econòmiques de l’ ajuntament vers les entitats, col·lectius, associacions, etc.. La informació i el coneixement de les dades, que podrien ser convenientment explicades, cosa que suposaria que els veïns tinguem clar, cap on va la economia del municipi.
.............................................................................................................................................

Ara el municipi compta amb un altre equipament cívic i cultural, el Kursaal de Can Sant Joan (ens congratulem de que així sigui), una part de la programació de cultura es repartirà entre l’ Auditori i el Kursaal (llegit a la darrera Veu del la primera quinzena de setembre).

Tot el que sigui descentralitzar ho recolzaré, però perquè no s’ha descentralitzat abans ? , és que no hi ha altres sales adequades al municipi per realitzar part de la programació de cultura?. Quines activitats en els darrers anys s’ han descentralitzat cap els barris perifèrics?.
.............................................................................................................................................

Molt crítics hauríem de ser els veïns amb nosaltres mateixos, hi ha un servei de neteja, de recollida de mobles vells, de manteniment del mobiliari urbà, que l’ Ajuntament ens facilita, però que molts de nosaltres no fem el ús adequat.

Hi ha un cert aire de pasotisme per part de certes persones, que consideren que el carrer es seu. No respecten les mínimes normes de civisme ni de convivència. Embruten el terra, pinten parets, sorolls altres hores de la nit, etc.. Podrem reclamar a l’ Ajuntament que facin el possible per l’ aplicació de les normes, però si la gent no posem la voluntat de fer-ho, rés de rés.
.............................................................................................................................................

La Salle Montcada , en poc temps celebrarà el seu centenari, vull felicitar a tota la comunitat de l escola per els seus 100 anys, situada al veïnat de Mas Rampinyo, l’ escola ha acollit a varies generacions de famílies del veïnat. Per ami no va ser una excepció i vaig cursar estudis en la escola.

Com antic alumne, tinc records d’ aquella època, del pati de terra, tant sols l’ edifici vell i la classe que hi havia darrera de la porteria del camp de futbol, a l’ altre punta de pati. Del cinema que havia a la planta superior del edifici vell. Vaig tenir la sort de conèixer a bastants companys, alguns d’ells amics encara som. Tinc el record de molts moments viscuts, bons i dolents, però he de reconèixer que sempre mentre la memòria no em falli, tindré en ment les situacions viscudes a lo llarg de la meva etapa de’ alumne, que per a mi varen ser positives. Sense oblidar l’ esport i el bàsquet en particular, els anys que vaig jugar en l’ equip.

La Salle, forma part del meu bagatge personal, moltes hores, molts dies, moltes situacions, instants i moments viscuts, vull agrair a tots els germans de la Salle, així com a tots els professors (encara que algun em suspengués), la seva tasca, i a tots els meus companys saludar-los.
.............................................................................................................................................

recordeu podeu escriure els vostres comentaris a elmasrampinyo@gmail.com

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...