dissabte, de maig 16, 2009

PROGRAMES DE LA FESTA MAJOR QUE FAN HISTORIA.













Gràcies a gent que guarda i conserva fotografies, documents, cartells, programes, podem gaudir actualment amb autentiques joies relacionades amb la festa major de Mas Rampinyo. En aquest cas estem parlant de programes dels anys 36,40,41, on podem comprovar els canvis realitzats en el programa, un cop acabada la cruenta guerra civil.

Els tres programes han estat facilitats per en Toni Sarrà, veí de Mas rampinyo, a qui li vull agrair la seva aportació, doncs així aconseguim donar a conèixer aspectes d’ aquelles festes i d’ aquells anys.

La informació que ens aporta un simple programa de festa major, és considerable, al menys sabem que al 1936, l’actual avinguda Catalunya (carrer major de Mas Rampinyo), és deia carrer Pi i Margall.

Els anuncis publicitaris de l’ època, algun comerç que encara està en funcionament, dá altres històrics que van passar a una millor vida.

Us recomano que llegiu els escrits de la Comissió de festes o de la Junta, realment són tota una clara mostra dels temps.

Ja sabeu que si teniu alguna cosa a dir, a publicar, dins de les normes bàsiques de, podeu enviar un correu electrònic, o em podeu fer arribar la fotografia, el retall del diari, el programa, etc.





         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...