divendres, de maig 01, 2009

LA MAJOR, La Festa Major de MAS RAMPINYO 2009
(divendres dia 30 d´abril)






Joan Monclús , pregoner Festa Major 2009







Exposicions de pintura, de marquteria, de construccions de cases amb canyes, marqueteria, amb el corresponent cava i pastes.
Sopar Pica-Pica de Festa Major
Sistema automatitzat de la il.luminació.
Teatre " Tornala a tocar,Sam "






A diferencia d’ altres localitats, i a diferencia d’ altres indrets sense passar per caixa, considerem que el Pregoner a de ser gent vinculada directament o indirectament amb la festa i amb el territori. En Joan Monclús Sirera, està estretament vinculat amb el territori, amb la Festa i amb l’ entitat que l’ organitza.

El començament amb el Pregó de Festa Major, és una tradiciò que portem celebrant des de fa uns 26 anys.( unes 140 persones, van assistir a l’ acte)

La Festa també és cultura, i per aquest motiu s’ aposta per exposicions de Pintura, la Festa també és el trampolí o l’ espai per poder exposar per la gent de casa.

Cal felicitar a tots els i les artistes, que han exposat els seus treballs.

El grup TEA.345, va estrenar a casa l’obra de Woody Allen, amb una sala amb més de 240 espectadors, un excel·lent treball, enhorabona.

(continuaré penjant informació de la Festa, en els propers dies)



































         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...