dilluns, de setembre 14, 2009

100 ANYS FENT POBLE






Comença un nou curs escolar, sortiran les repetides imatges de nens plorant a l’ entrada de l’ escola, entrevistaran a uns quan per saber el que pensen, sortirà l’ oposició i ens parlarà de que hi ha encara barracons, que si falten mestres, que si lo dels ordinadors rés de rés, etc.. En definitiva un nou curs escolar, una nova fornada d’ alumnes, el tant amanit tema del ensenyament, que com lo del teatre sempre està en crisi.

Aquest nou curs a Montcada i Reixac hi ha un col·legi que celebra el seu 100 aniversari, és la Salle Montcada, un ventall d’actes que tenen el seu començament el proper dia 27 de setembre, cent anys és molt de temps, no hi ha dubte que ha estat un col·legi referent en molt de temps al municipi i al veïnat.

100 ANYS FENT POBLE, és el lema escollit per els organitzadors del Centenari, cal felicitar a tots els que han format i formen part de la Salle. A estat més que un col·legi, ha treballat en aspectes socials, culturals, esportius i lúdics durant molts anys, en el meu cas ha estat el meu col·legi, tinc molt v bons records, moltes anècdotes, bons i dolents moments, però he de reconèixer que sempre quan passo per dant d’ aquest col·legi de Mas Rampinyo, el sento com quelcom propi i meu.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...