dissabte, d’octubre 10, 2009


UNA SENYALITZACIÓ GENS INDICATIVA



Amb aquest es el tercer comentari que escric respecte a la senyalització, referent al polígon industrial can Milans, arrel de les obres de la c-17, s’ han instal•lat i col•locat diverses senyals per indicar, direcció a Puigcerdà, no trobem cap ni una senyal referent al polígon industrial abans esmentat, en canvi el del pla d’ en Coll, ho és en gairebé totes.
Les dues fotografies publicades ens mostren la senyal que hi ha col•locada després de la rotonda del polígon en qüestió, una senya que fa que més d’ un conductor per anar al polígon seguint la senyal , va a parar a la fàbrica Valentine, tenint que donar la volta i tirar cap enrera.
Ja he demanat més d’ un cop que no costa tan fer les coses ben fetes, ja he dit més d’ un cop que cal fer les coses com cal, facilitar l’ accés a les zones industrials, és ajudar a les empreses, i en aquest cas no hi ha un gran cost econòmic, per el mig.

Fotografies realitzades al setembre del 2009, a Mas Rampinyo

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...