diumenge, de novembre 15, 2009


DE FUTBOL NO VIVIM

Som un veïnat atípic, actualment no disposem de un camp de futbol, i això és preocupant( o no), ja dèiem en la dictadura que el futbol era el opi del poble, la tàctica que tenien per desviar l’atenció de la gent, ara les coses no han canviat gaire, doncs som en una societat que si el Barça o el Madrid perden o guanyen fa que hagi una gran majoria de gent que veu alterat el seu estat d’ ànim, i els problemes reals , els quotidians ni en parlem.

En el darrers temps han aflorat possibles casos de corrupció, de malversació, de prevericació, casos que han creat un estat de desànim, i un cert desencís vers la classe política. Gürtel, cas Palma, cas Palau de la Música, cas Pretòria, son alguns d’ aquest casos, el ventilador  està engegat, i segur que sortirà més merda, mentrestant la classe política diu que no cal posar o ficar a tots en el mateix sac, alguns demanen confiança, altres transparència, i alguns justícia. I el poble que diu, que en pensa?.

Personalment demano que no es pari el ventilador, però també que es tingui cura en certs comentaris i que diguem prou als judicis paral•lels. No tots son iguals, que hi ha moltes excepcions de gent honrada que treballa per els demés, per servir a els demés i no pas servir-se.
Quan les vaques estan grasses, aquest tipus de accions punibles, no surten a la llum, en canvi quan les vaques estan falques surten sovint casos d’accions i malifetes que perjudiquen a la gent en general, al pais,etc..

Que s’ aclarí tot ben aviat, ( al menys més aviat que la sentencia del Tribunal Constitucional, sobre l’ Estatut), que si ha culpables que la justícia dictamini sentencia, i si surten sense càrrecs, que tots els que han faltat, i han insultat, demanin perdó públicament, i en certa manera facin el possibles per rescatar i recuperar l' honorabilitat de la gent  innocent.

Però com ara s’ apropa el partit del segle, el gran esdeveniment esportiu del any, el duel entre dos concepcions esportives i empresarials, potser que no parlem tan de corrupció, de malversació ni prevericació.
Mentrestant els governants podran dormir tranquils, que la gent ja destinarem les nostres tertúlies, els nostres minuts de descans per parlar d’ aquell penalty , d’ aquell gol, d’ aquella falta, aparcant els problemes reals, els econòmics, els socials, els culturals, els del medi ambient, els del dia a dia , que carai és que som molt diferents, i que del futbol no vivim, però si patim (alguns guadeixen del espectacle i del bon joc).
Pd: la fotografia és el camp de futbol de Mas Rampinyo, que ja fa uns quants anys no esta en us, és de propietat privada, també podem observar la zona abans del creixement urbanístic.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...