dissabte, de novembre 27, 2010

Jornada de reflexió

Avui es jornada de reflexió, soc dels que considero que fins entrar a votar s’ hauria de fer publicitat, promoció, màrqueting polític, etc..
La jornada de reflexió hauria d’ estar ubicada abans de començar la campanya, seria convenient que els líders, els caps de campanya, es responsables del programa, els que van a llista, els que fan els mítings, els que fan declaracions a la premsa, fessin una o varies jornades de reflexió, tots sortiríem guanyant.
A veure qui la fa mes grossa, qui la diu més gran, que empastifa més , i a veure a qui esquitxen, si haguessin reflexionat seriosament, potser no haurien fet l’ espectacle que fan sovint en èpoques de eleccions.
Reflexionar no fa mal, també poden fer-ho després del escrutini, la nit aquella que tothom a guanyat, la nit aquella que tothom parla de l’ abstenció i gairebé ningú ha fet res per evitar-la, aquella nit que ningú parla del vot en blanc.

Jornada de reflexió que convé que també la facin abans de fer els pactes, o intercanvis de cromos, si us plau tinguin en compta el que el poble a votat. I sobretot que el nou govern, governi per a tots.
Per cert encara que sigui en blanc, o un vot nul, voteu a qui sigui, rò votar es sa...i democràtic, es una manera de dir a els polítics que reflexionin més.




         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...