divendres, de desembre 31, 2010

 CARRIL BICI, IMATGES I CONSIDERACIONS PERSONALS.
PUBLICAT A LA VEU DIGITAL:


Les entitats poden fer aportacions al pla estratègic de la bicicleta

El termini finalitza el 31 de desembre.



CONSIDERACIONS PERSONALS

Quines son les entitats que poden aportar propostes per el pla estratègic de la bicicleta?, es pot saber les entitats que faran aportacions i quines son les aportacions que han REALITZAT.

Ho dic especialment per el veïnat de Mas Rampinyo zona on visc i on contemplo que s’ ha desplegat un llarg de tram de carril bici. En aquests dies he escoltat alguns comentaris negatius i d’altres positius al circuit.
Però si hi ha un pla estratègic com es que s’ han anul•lat parades dels autobusos, com es que no s’ ha previst abans de fer les obres el fet de que les parades no fossin afectades?. Realment fa falta desvestir un sant per vestir-ne un altre, i evitar el deixar sense parada a gent que la utilitzava.

En alguna ocasió he manifestat el problema que tenim al veïnat per falta de una representació veïnal o associativa que aporti una veu conjunta, diversa però de força, per reclamar millores o canvis en certs temes locals. Per aquest motiu m’ agradaria que es publiquessin les propostes realitzades per les associacions o entitats , referent al circuit del carril bici. Sigui participació ciutadana, o la regidoria corresponent, però m’ agradaria saber el grau de consens i de participació i de la zoan de municipi que han aportat les propostes.

Estic a favor de carrils bici, però fem les coses amb cap i seny, sense gastar tants diners,  encara no està finalitzat,i ja hem de realitzar canvis o millores. Tot canvi sobre la rutina fa que surtin detractors i gent a favor, conviure amb el vianant, el ciclista, el conductor del vehicle, etc.,és difícil, però si tot es per millorar la mobilitat i la seguratat benvingut sigui, ara bé si hem trigat temps en realitzar un pla estratègic específic,no cal correr, si s' ha de revisar es fa .

Fotografies realitzades a Mas Rampinyo al mes de novembre i desembre de 2010. El circuit es llarg i segur que creixerà més.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...