diumenge, de juny 10, 2012



Informació publicada a la  Veu. cat...
Una única empresa s’encarregarà, a partir de la temporada vinent, dels cursos i tallers dels centres cívics, la Casa de la Vila i el Kursaal
08/06/2012 - Silvia Díaz

A partir de la temporada vinent, els cursos i tallers cursos i tallers que s’ofereixen als centres cívics La Ribera, Can Cuiàs i l’Alzina, al Kursaal i a la Casa de la Vila –a excepció dels que organitza l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME)– els coordinarà una única empresa, amb l’objectiu de regular la programació. Segons ha indicat l’Ajuntament, el nou model no suposarà canvis en els preus ni modificacions substancials en la programació. Un estudi sobre els equipaments municipals encarregat per l’Ajuntament a la Diputació de Barcelona recomana precisament que, en la mesura del possible, cada centre ofereixi activitats similars perquè la dispersió de Montcada per barris no afavoreix la mobilitat dels usuaris.


Crearem una comissió de treball entre l’Ajuntament, les dinamitzadores dels centres i les entitats per establir les propostes d’activitats i sempre amb la voluntat de mantenir els actuals professors i els cursos i tallers que avui dia funcionen”, ha manifestat el regidor de Participació Ciutadana, Jonathan Martín (PSC). L’edil ha indicat que l’Ajuntament ja s’ha reunit amb representants de les entitats que ofereixen activitats als equipaments per explicar-los les novetats. El consistori es troba a l’espera d’una resposta de les associacions per tal que els comuniqui si volen ser partícips del nou model de gestió. El Grup de Dones de Can Cuiàs va mostrar el seu malestar pel nou sistema, en considerar que pot acabar amb la implicació de les entitats en la dinamització social. Martín ha parlat personalment amb les integrants de l'associació i els ha explicat que es continuarà comptant amb les entitats en la programació dels equipaments.


Quan tindrem un programa d’ activitats descentralitzat, quan serà possible poder realitzar  cursos a Mas Rampinyo, quan s’aplicarà un programa descentralitzador ?.
PERQUÉ Mas Rampinyo no està inclòs     , perqué ... algú ho hauria d’ explicar, perqué aquestes difererencies.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...