dilluns, de juny 04, 2012

EL TURÓ UN PUNT DE REFERÈNCIA


 maqueta exposada a la Fira d' Artesania de Can Sant Joan, 2012.



EL Turó és un punt de referència, visible des de molts llocs del veïnat, quan tornes d’ un llarg o curt viatge, fa que quan divises el Turó et sentis que ja ets a casa, et retrobes amb un indret molt especial.
 A lo llarg dels anys l’ explotació de la cimentera va fer que aquesta zona es degradés, desapareixent l’ ermita del Turó,  i fent-se malbé una zona que era lloc de visita per molts  montcadencs. Ara hi ha treballs per la recuperació o regeneració de la zona, segur que no amb la rapidesa que molts voldríem. Desconec si el projecte és el ideal, si es fa com s’ hauria de fer, però el cert es que passejant o i visitant la Fira d’ Artesania de Can Sant Joan, vaig poder contemplar una maqueta de com hauria de ser la zona un cop regenerada.
Tot que actualment hi ha una crisi econòmica, espero que aviat puguem visitar una zona recuperada, que com altres indrets ha de ser patrimoni de tots.
fotografies realitzades al 2012, la de dalt del Turó realitzada per N.C., l aresta per l' autor d' aquest blog.



         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...