dijous, de març 13, 2014

JA ERA HORA , JA TOCAVA FER-HO...


Segons Publica la Veu i la Vanguardia, per fi es farà una actuació al camí que va vorejant el riu Ripoll en el tram de Ripollet fins al pont que uneix  la Ferreria amb  Mas Rampinyo,  fa temps he dedicat diversos comentaris en aquest blog sobre el tema , es necessari  que es facin aquestes  actuacions per evitar perills i conflictes entre vianants i ciclistes . Val més tard que mai, per això considero una bona  noticia que es facin les obres . 

publicat a la VEU

NOVA ACTUACIÓ
Montcada i Ripollet es connectaran a través d'un carril bici i un altre de vianants en paral·lel al Ripoll

Les obres començaran a mitjan de març
07/03/2014 - Pilar Abián

Montcada i Reixac disposarà d’un nou tram de carril per a bicicletes a la llera del riu Ripoll, entre el límit amb Ripollet i la rotonda que enllaça els carrers Bach, Can Tapiola, i el pont del carrer Química del polígon la Granja. L’actuació forma part d’un projecte global que promou el Consorci de Turisme del Vallès Occidental i que és compartit amb els altres municipis de la comarca travessats pel riu, Ripollet, Barberà, Sabadell, Castellar i Sant Llorenç Savall. El projecte, valorat en 25.000 euros, el financia en un 95% l’esmentat Consorci amb fons provinents del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat. La resta del pressupost l’han d’assumir els municipis; Montcada i Reixac hi aporta al voltant de 4.000 euros. Les obres és previst que s’iniciïn la propera setmana.
Aprofitant aquesta intervenció, l’Ajuntament ha decidit millorar el projecte amb l’habilitació d’un altre carril paral·lel asfaltat i que tindrà un cost econòmic aproximat de 60.000 euros. L’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), ha indicat que “l’objectiu de l’actuació és crear una connexió amb els dos carrils de Ripollet i, sobretot, generar un espai de convivència per a ciclistes i vianants”.
Els dos vials tindran una llargada de 770 metres. El destinat a bicicletes estarà pavimentat i connectarà amb el passeig de Ribera per mitjà de l’itinerari recomanat que passa pel pont de la Química, el carrer Joaquim Castellví, el carrer Major, el passeig Rocamora i l’avinguda de la Ribera fins al pont de la Roca; el carril de vianants serà de sauló.


Publicat a la Vanguardia.com:


Montcada i Reixac tendrá un carril bici en el margen del río Ripoll
Es un proyecto compartido con Ripollet, Barberà, Sabadell, Castellar y Sant Llorenç Savall
Montcada i Reixac. (EFE).- El municipio de Montcada i Reixac contará con un nuevo carril exclusivo para bicicletas y peatones en el margen del río Ripoll a su paso por la localidad.
El nuevo carril de circulación se ubicará en el polígono de La Granja, entre el límite con Ripollet y la rotonda que enlaza con las calles Bach, Can Tapiola y el puente de la calle Química.
El nuevo vial forma parte de un proyecto global que se comparte con otros municipios por donde cruza este río, y que son Ripollet, Barberà del Vallès, Sabadell, Castellar del Vallès y Sant Llorenç Savall.
"El objetivo de esta intervención es adecuar esta zona, crear una conexión con los dos carriles de Ripollet y, sobre todo, generar un espacio de convivencia y peatones", señala la alcaldesa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez.
En Montcada y Reixac la obra cuenta con un presupuesto de 25.000 euros, se desarrolla a través del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, y está financiada al 95 % con fondos del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya de la Generalitat.





         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...