dimecres, d’octubre 08, 2008

La feina ben feta, gràcies.


Quan es va donar el pas de col·locar el sistema nou de els contenidors soterrats de les escombraries, les obres es van realitzar en algun cas sense comunicar-ho a els veïns afectats.

L’ administració sovint, actua amb una prepotència i arrogància fora de lloc, per no escalfar-se més del compta el cap, fan i desfan al seu lliure pensar. En el cas que em preocupa, a sobre de no comunicar ni informar, fan l’ obra mal feta

Quan cau una pluja, l’ aigua forma una bassa doncs la construcció de l’arqueta on estan els contenidors fa de barrera, és evident que com és un sol veí el que utilitza el gual per entrar i sortir tan fa que no poguí sortir i entrar del cotxe sense tenir que fer meravelles.

Fa un parell d’ anys que aquest problema existeix, però no veig cap treball de reaparició del nyap que es va fer, la micro política és tant o més important que la macro política, els petits problemes quotidians necessiten solucions, els grans projectes poden esperar.

La feina ben feta, gràcies.


Fotografies realitzades, al carrer Pep Ventura, Mas Rampinyo 2008


         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...