diumenge, d’octubre 05, 2008

Un tomb per la Fira del Comerç a Mas Rampinyo


Una atracció que ha comportat que la quitxalla s’ ho passés força bé en la Fira, els llits elàstics.

podem comprovar que la exhibició de ball, ha tingut l’atenció d’ un nombrós grup de persones.
Dos balladors de competició, en Pol i la Núria, del grup Invicto de la Unió.

El stand més florit de la Fira...

Exhibició de ball de Saló, a càrrec dels responsables del grup Invicto de la Unió en Victor i la Inés. Informació sobre aquest grup i les seves activitats a la http://www.la-unio.com/ .

Vista del passadís ple de gent, un dia on el sol ha dominat, la gent s’ ha apropat a la Festa, a la Fira del Comerç.

El stand de la Unió, a la Fira del Comerç de Mas Rampinyo 2008, podem veure el llibre del 75 è aniversari, que encara hi ha exemplars a la venda. Un llibre, que si no el teniu encara, sou a temps de poder comparar, una eina per entendre més el que és La Unió, així com podreu comprovar la tasca que l’ entitat ha desenvolupat, i que encara està realitzant ara que compta amb 87 anys d’ història .
REFLEXIÓ personal
El comerç a Mas Rampinyo, sembla que no passa per uns bons moments, les causes son diverses, els comerciants i botiguers segur que estan intentant arreglar la situació, no se fins quin punt amb l’ ajut de les institucions públiques. És evident que s’ haurà de buscar nous elements per reforçar el comerç al veïnat. Ja ho deia en altre comentari, però el tancament de comerços en poc temps ha esta considerable, sobre tot per el tipus de servei que oferien.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...