diumenge, d’octubre 26, 2008

MAS RAMPINYO EN IMATGESautor des conegut anys 50?

Molts de nosaltres li diem carrer Major, en aquesta època era el carrer General Mola, realment un carrer llarg ,recte, amb uns edificis de planta baixa i un pis, destacant en primer terme la Unió entitat emblemàtica de Mas Rampinyo, i de Montcada i Reixac.
Postal antiga anys 60, malgrat el seu estat defectuós, amb aquesta imatge podem comprovar els plataners que hi havia a la carretera nacional i la poca construcció que teníem al veïnat en aquella època. Autor desconegut.

Postal dels anys 60,l’ estació de tren mal anomenada Moncada-Ripollet, podem observar el dipòsit de l’ aigua. A l’ esquerra observem una part dels antics lavabos, i al fons podem veure la fabrica de cartró. Quins temps aquells .Autor desconegut.
Any 1962, la nevada va ser molt important, un detall d’ aquesta gran nevada la podem veure en aquesta fotografia. Autor de la fotografia en Vicens Vilana. L’ antiga carretera a ribes completament nevada, gairebé 60 cm de neu.

















         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...