divendres, d’octubre 15, 2010

COM PODER INFORMAR ?

Es curiós comprovar que ens assabentem de la mort d’ una persona que esta a mil quilòmetres, que no pas a la de un veí que viu a 100 metres. Més de una ocasió m’ he assabentat de la mort d’ un veí, quan ja han passat dies del seu enterrament.
El boca a orella, en alguns casos funciona, però en altres no arriba a la gent, som en l’era de la tecnologia en la informació, no hi hauria algun sistema o mètode per poder informar de la mort de la gent ?.
He vist per alguns indrets com informen de la mort de la gent amb la col•locació d’ uns fulls informatius penjats en la paret, ho he vist per diverses poblacions, la fotografia d’ aquest comentari està realitzada a Zumaia, però també ho he vist en poblacions del país.
En el cas de Mas Rampinyo, no hi hauria la manera o forma de en tres o quatre llocs determinats es pogués col•locar uns fulls? ( podent les famílies del difunt, informar a la gent en general).

No se qui ni com s' ha de fer, però s' ahuria de pendre cartes en l' assumpte.

Per cert , quan tindrem un Tanatori que tingui una accessibilitat adequada, i unes amplies instal.lacions ?, algù sap la resposta?...

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...