dimecres, d’octubre 27, 2010

LA TEVA OPINIÓ ES IMPORTANT...

El passat dia 15 d’ octubre vaig publicar un comentari a en aquest blog, que parlava sobre la poca informació que tenim sobre la mort de les persones que son a prop nostre, i també llançava una pregunta sobre quan tindrem un tanatori amb les instal•lacions adequades i sobretot amb un millor accés , i amplies zones d’ aparcament.


Un seguidor del blog, m’ ha fet arribar un escrit que el trobo encertat.

Hola Fidel,

Junt amb les necrològiques, en aquest taulell també hi hauríem d'anunciar els naixements ... per compensar una mica i que no fos tan tètric!!!
El que es vergonyós es el tema del tanatori de Collserola. Per si no fos prou desgracia haver-hi de pujar, els senyors de l'ajuntament de Barcelona han decidit eliminar totes les places d’aparcament exterior, eliminar els accessos als camins del voltant i fer un pàrking en que hi caben quatre gats ... I pagant ... que sant Pere, canta!!!

Salut.

L.A.


Aprofito aquest comentari per recordar que aquest blog, publica la teva opinió, escriure sempre dins de les normes , si tens alguna fotografia interessant, algun dibuix, etc. tens un correu de contacte.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...