dimarts, d’octubre 26, 2010

COMENÇA LA CAMPANYA ...



El diumenge 28 de novembre és la cita amb les eleccions al Parlament de Catalunya, sembla ser que la reedició del tripartit tal com està ara és gairebé impossible. Cadascun dels partits que opten a formar part del Parlament ja estan en pre campanya ( bé ells sempre estan en campanya). La abstenció pujarà segons les enquestes, segons aquestes hi haurà davallada d’ algun gran partit i la puja d’ altres formacions.

Aviat ens faran conèixer la seva carta a els Reis, les seves promeses, les seves volades de coloms, ens tractaran com a babaus, baixaran del seu pedestal per donar-nos les mans.
Faran servir el seu repertori de improperis, de afirmacions desprès matisades i corregides, dels insults vers l’adversari, etc.. però faran tot el possible de parlar de la realitat, de la problemàtica actual, de quins problemes tenim i com els intentarem solucionar. Però ens diran com reduir la despesa publica, de com millorar la sanitat, de com millorar el sistema educatiu i formatiu, ens parlaran de la gent gran , i dels joves sense feina, de les empreses sense crèdit, dels impostos excessius, etc. ...

Jo soc dels que considero que s’ ha d’ anar a votar, encara que sigui en blanc, encara que sigui un vot nul. Soc dels que no està d’acord de les corrents, formacions o ideologies que s’ apodera de l’abstenció, sobre tot de les lectures que es fan , de les interpretacions de que si la gent passa , i no pas de que a la gent ja li esta bé qui governa o que surti escollit, i opta per no anar a votar.
Jo sinó hi ha cap impediment aniré a votar, com he dit més de un cop per a mi el vot es un dret ,però també un deure, dipositar el vot es un exercici que vull realitzar sovint, en les diverses eleccions.
A els polítics dir-lis que no facin tant de cas a els seus assessors de imatge, ni a les enquestes, i que parlin de una forma planera i constructiva, que no ataquin ni contraataquin, sinó que ho facin de una manera didàctica i formativa .

fotografia de la pre campanya electoral, a Mas Rampinyo octubre de2010.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...