divendres, de juny 27, 2008

SUBVENCIONS, la publicació de les dades.


Es possible saber el que reben les entitats, clubs, associacions, fundacions, col·lectius, persones físiques (artistes), etc., a través de les subvencions municipals, provincials, nacionals i estatals.

El cas que m’ ocupa és la del municipi on visc i tributo els meus impostos, hi ha alguna manera o forma senzilla de poder consultar las dades de totes les ajudes directes i indirectes que reben .

Les subvencions, els convenis, la neteja , el lloguer, el personal, les actuacions que cobren, etc., de quina o quines regidories reben, seria possible coneixeu-ho?.

Al municipi disposem d´ un ampli ventall de entitats, associacions, clubs, col·lectius, etc., que reben la col·laboració, el suport de l’ Ajuntament (segur que sense aquest suport econòmic ,algunes entitats no podrien tirar endavant), per conèixer l’ abast dels ajuts, per saber com l’ Ajuntament col·labora, seria convenient que els ciutadans coneguéssim on i quants diners van a parar a cadascuna d’ elles.

Un altre cosa serà comprovar el que, com i quan reben. Analitzar si es just i equitatiu, es tema a tractar més endavant, quan es coneguin les dades econòmiques i la corresponent memòria de les activitats de les entitats que justifiquin els ajuts.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...