diumenge, de juny 28, 2009

CAL UNA MÉS COMPLERTA SENYALITZACIÓ




No hi ha dubte que una de les grans obres que s’ han fet darrerament al municipi i al veïnat, és el soterrament de la C-17. Malgrat que encara està en fase d’ acabament de la part superior, el trànsit passa per sota del que serà en part un passeig.

En aquest cas vull destacar la falta d’ una senyalització més complerta, doncs veiem clarament que ens anuncien la sortida de la Llagosta i del polígon Pla d’ en Coll, en canvi del polígon de Can Milans ni rastre, si bé aquest és un polígon més petit, no podem oblidar que hi ha una gran indústria recentment inaugurada com és Valentine.

Quanta més informació donem, millor serà la mobilitat dels grans vehicles que diàriament van a els polígons, en aquest cas a els responsables de la senyalització els hi agrairia que rotulessin el polígon Can Milans, tot just és una obra parcialment a terminada, podem corregir certs errors sense un sobrecost.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...