diumenge, de juny 14, 2009

El cinema a Mas Rampinyo més de 70 anys.




Cal comptar amb els cinemes lo més aviat possible.

Aquesta plana de publicitat correspon al primer numero de l’ Esguard , amb data del 10 d’ octubre de 1931. A la part de dalt trobem la programació dels cinemes Espanya ( Montcada) i Unió de Mas Rampinyo. Aquest document ha estat facilitat per en Ricard Ramos.

Fa poc ens trobàvem amb la trista noticia de que els cinemes Montcada, del Punt tancaven per raons tècniques. Segons els mitjans públics de comunicació de Montcada i Reixac, l’ Ajuntament està mantenint converses per tal d’ obrir lo més aviat possible les sales de projecció, segur que no totes ,però si les suficients per donar servei a la gent afeccionada al cinema.

Els motius, les causes, les raons deuen ser diverses, segur que les econòmiques son el principal motiu, però també la fragilitat del projecte des del començament també deu ser un factor que ha motivat aquest final. No tinc cap dubte que l’ administració local farà tots els possibles per tal de recuperar els cinemes. Davant de les preguntes dels grups de l’ oposició s’ ha demanat paciència per la complexitat del tema, doncs donem temps, però tinguem cura de que no s’ allargui massa, n’ oblidem que el cinema és cultura, és necessari que disposem de l’ oportunitat d’ anar al cinema sense tenir que agafar el cotxe, ni el transport públic.

Aquest mati he anat al Punt he fotografiat el trist paisatge de les taquilles buides ( és cert que en certes ocasions els tiquets els trèiem en la barra del bar), el passadís de sortida complement buit, no permetem que tot es quedi en centre d’ oci gairebé fantasma.

Fotografies realitzades avui diumenge 14 de juny del 2009, El Punt a Mas Rampinyo.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...