dimecres, de juny 03, 2009

Aquest estiu personalitzem les samarretes



l' oci és primordial, el cinema és cultura, no estaria malament, revindicar que és obrin de nou les sales de cinema a Mas Rampinyo. (aquest disseny és un exemple de samarreta revindicativa).




Quan comença el calor, la gent adoptem en general una manera de vestir més esport, més còmode, més fresca, si ha un element de vestir que destaca sobre els altres és la samarreta.

Hi ha de tots els gustos, de les més típiques, ales més modernes, amb dissenys actuals, a els clàssics . Logos, marques, variacions e marques amb un segon sentit, publicitàries, reivindicatives, recordatories de festes i tradicions, etc..

Jo utilitzo la samarreta per vestir, i també per promocionar la marca o nom de Mas Rampinyo, amb dissenys més o menys encertats, intento portar el nom del veïnat arreu d’ on vaig de visita o de vacances.

És una proposta que us faig, confeccioneu les vostres samarretes amb motius o decoracions relacionades amb el veïnat, portem Mas Rampinyo al món.

Hi ha una multitud de maneres ,formes per fer-ho, jo us presento algunes idees.




         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...