dimecres, de juny 03, 2009

Carta oberta:

He dit i he escrit que el tarannà de la gent de Mas Rampinyo, és conformista, que som molt passius, que no passem a la’ acció, que no reivindiquem com a altres zones del municipi. No sé si és bo o és dolent , però és la nostra manera de ser.

Hi ha però detalls que et fan dir prou, no ens prenguin literalment el pel, un d’ aquest casos son les obres de la c-17, després de molt de temps sembla que ja estan finalitzades en quan el soterrament en si, es a dir ja podria estar passant el trànsit per sota, però avui dimecres encara no podem passar, em sorgeixen una sèrie de dubtes que ojala algú em contesti:

Perquè no s’ ha obert la nova carretera soterrada de la c-17?, és veritat que haurem d’ esperar que vinguin els polítics a inaugurar-la ?, és de rebut que patim retencions, i els corresponents maldecaps, no es pot inaugurar el pas dels cotxes sense autoritats, i quan estigui tota l’obra acabada fem la inauguració, amb al tradicional tallada de cinta..

Siguin 6, 7,15 ó 5 dies , no entenc com no es permet el pas dels vehicles, ja portem un cert retard, no passaria rés de rés, si amb la coherència que s’ hauria de tenir, es donés pas als vehicles.

Qui sap la data de l’ inauguració ?, trist molt trist és anteposar raons de imatge i de pur marketing a les de facilitar la mobilitat a la gent cada dia.

         FEM-HO ARA, NO SIGUI QUE FEM TARD   autoretrat de ja fa uns anys M' agrada escriure i compartir-ho.... Després de la mort d&#...